Добре дошли в нашия магазин!

Новини

Нови магазини

Дата: 02 Юли 2013

Скъпи Приятели,

Имаме удоволствието да ви представим магазините в страната където бихте могли да намерите нашите продукти. Те са много разнообразни като вид и размер, но всички ще се отнесат към вас с много внимание и доброта. Всеки магазин ще ви предложи различен асортимент от нашата гама.

Техните координати и снимки от магазините можете да намерите ТУК!

Намерете най-близкия до вас магазин :)

  1. Какво да очакваме през 2013г.

Дата: 13 Сеп 2012

Новите тенденции пре 2013 година

 

Всеки две години в Германия в град Кьолн се провежда изложение, което представлява нещо като модно дефиле за всички продукти за градината (мебели, басейни, джакузита, инструменти). На тази изложба имаше два големи салона посветени само на саксиите, вазите и кашпите за цветя - вътрешни и външни. Там, по време на този международен форум се показват и установяват модните тенденции за цветове и форми.

Един от най-големите и атрактивни щандове беше този на Scheurich и не само защото фирмата е германска, т.к. имаше и много други немски производители, а заради безпогрешния усет на дизайнерите на фирмата към световните модни тенденции. Ето няколко акцента от видяното там:

Както вече е общоизвестно на всички, манията за отглеждане на орхидеи в дома си обхваща все повече и повече хора по света. Затова колекцията на кашпи за орхидеи на Scheurich става все по-голяма: керамични, стъклени и пластмасови, плътни цветни и прозрачни, малки и големи – покрити са всички вкусова и предпочитания. Все по широко са представени кашпите във форма на лодка, където могат да се поставят 2 орхидеи. Те още повече подчертават елегантността на това изумително цвете и в същото време са в крак със съвременните тенденции на хоризонтални и издължени аксесоари в дома.

Най-голямата новост през тази година са кашпите за големи растения, които изглеждат направени от мрамор, гранит или керамика, като всъщност са направени от пластмаса. Но не съдите прибързано – пластмасата от която са направени не е груба и евтино изглеждаща – напротив. Кашпите са изключително елегантни с перфектна гладка (като на обработен камък) повърхност, но в същото време имат предимство да са леки и ... за обща наша радост много по-евтини. Кой не би искал да има на балкона, в градината, във фоайето или в хола си такава прекрасна кашпа.

  

При кашпите промяната е в посока на цветовете. Ако миналата година колекцията на Scheurich залагаше на ярките съчетания от виотетово-зелено, оранжево-черно, бордо-черно, то сега в унисон със модните трендове в дрехите се набляга на пастелните, естествени цветове: бежово, кафяво, сиво и техните комбинации. Изключително модерен е перления блясък при кашпите.

    

През следващата година Scheurich  и Мода за цветя ще ви зарадваме с голямо разнообразие от пластмасови кашпи и принадлежности, т.к. Scheurich закупиха нова фабрика за такива изделия в Германия и сега огромна част от изделията на Scheurich  ще са с надпис „Направено в Германия“.

      

 

Надявам се, че ви е било приятно да надникнете заедно с нас в света на Модата за цветя.

Заповядайте във Facebook страницата ни https://www.facebook.com/Modazacvetia, където постепенно ще ви показваме новите продукти и ще ви изненадваме с повече промоции и кампании.

Продукт на годината за 2012!

Дата: 20 Юли 2012

 

 

ПРОДУКТ НА ГОДИНА 2012

ИНОВАТИВЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН НАПРАВЕН ОТ МНОГО ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ПЛАСТМАСА!

Продукта Sprayman на Scheurich спечели за втора поредна година наградата ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА в конкурса Homa&Trend Awards. Той е Продукт на годината за 2011 и 2012 година!
Печели доста убедително надпреварата срещу многобройни производители на пластмасови изделия.
Sprayman полива и пръска, два уреда в един. Не е нужно да се отваря за да бъде напълнен!